Magne V. Kristiansen

Menu

Kurs Oppdal

29.-31. mars 2019

Velkomne til oljemålingskurs på Oppdal

Velkomne til kurs på Oppdal. Grunnleggande teknikk, komposisjon og kunstariske verkemiddel vil stå i fokus. Undervisninga blir lagt opp både med fellesstoff og tilpassa den enkelte sitt nivå anten ein er debutant eller veteran.

Lærar for kurset er
Magne V. Kristiansen
og arrangør Oppdal Kunstlag

Tidsramme

Fredag 29. kl 18.00- 21.00  
Laurd. 30 kl. 10.00-16.00
Sønd. 31. kl. 10.00- 15.00

Teknikk: Olje. Om nokon er allergiske for oljemåling er det rom for å nytte akryl med dei avgrensingar det gjev i høve olje. 

Stad: Frivillighetssentralen, Oppdal sentrum

.Kursavgift: Kr. 2 300 med evt. justering

Dette inkluderer noko fellesustyr som akryl, print, farger, malemiddel m.m

Eg har med ulike landskapsmotiv i god print som det skal nytte om de ikkje sjølve har gode motiv. De må ha gode print/fotos eller dataskjerm, men ikkje små smarttelefonar, det gjer vegleiinga tungvint.

Sjekk utstyr om de har:
Penslar (svinebust med lang bust og langt skaft, hårpenslar flat.). Oljefargar,  (titankvit, gul, oker, brent sienna, rå umbra, ultramarine blå, cerulean blå, viridian grøn, karmin rød, cadmium/zinnoberrød, sort.) 

Eg har dette for sal om de ikkje har det sjølve. Eg har og penslar og maleplater for sal. For tekniske spørsmål send epost til: post@adfontes.no eller mobil Magne V.K. 971 34 101

Om nokon vil handle på nett, sjekk:

www.kem.no
www.tegne.no
www.torso.no
www.kunstrekvisita.no

Ha med palett, malefiller, lite glass, 2 skylleglass/zalo, maskeringstape, tegneblokk/blyanter, golvstaffeli (helst), ekstra lys/skøyteledning om de trur de trenger det.

Påmelding innan 15. mars eller snarast (avgrensa plassar) til:

Marit Bjerkås
sms 94368529 eller epost gjaros@oppdal.com